Poemi, Balou, Yaya en Rover‏

He hallo daar allemaal !!

Hier een berichtje van ons:

Ik (Poemi) heb het hier prima naar ‘t zin !!
Lekker de ruimte en veel spelen met de andere poezen; ze hebben er hier veel joh, wel 17 !!
Van die 17 zijn er 4 die naar binnen durven ….maar wij niet hoor. Ja ,als de mensen even vergeten zijn de deur goed dicht te doen waagt een van ons zich wel eens in het huis en als er dan een mens aankomt gaan we gauw weer naar buiten want dat vinden we toch nog wel een beetje eng.

Weten jullie trouwens dat die 17 poezen bijna allemaal bij jullie gewoond hebben ??

Yaya is een beetje gefrustreerd die zit de hele dag voor het keukenraam bij de mensen binnen te gluren ,die moet toch nog wel een beetje wennen.
Maar die krijgt bij de achterdeur apart te eten en te drinken ,en dat vind ik niet eerlijk !!! , maar ja dat zal wel zijn omdat ze een beetje afgevallen is ?!

En Balou , tja wat moet ik over haar nou vertellen…….. ik kan haar lekker plagen en we spelen ook vaak met elkaar, want al die andere katten vinden ons nog niet zo aardig.
Maar als ze ons eenmaal kennen dan merken ze vanzelf dat we eigenlijk hele leuke en grappige poezen zijn !!

Rover was ook met ons mee verhuisd naar Oldemarkt maar die heb ik niet meer gezien ,die vond denk ik toch dat het hier veel te druk is met al die katten.
Misschien komt ie ooit nog eens terug ?

Ik heb ook een paar foto’s van ons toegevoegd maar volgens mij staan we er niet allemaal op, maar dat geeft niet toch ?!
Je kunt in ieder geval zien dat we hier iedere dag gezellig met z’n allen gezamelijk eten .

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte hoe het met ons gaat en dank je wel dat jullie zo lief zijn geweest om ons hier te laten wonen.

Liefs en een kopje van ons,
Poemi,Balou, Yaya, Felix, Guus en Truus, De 2 Blackie ,Hebbes en alle anderen

 


Comments are closed.