Odje en Vodje

Hallo lieve medewerkers van De Kluif,

Nou eindelijk even de tijd om wat van ons te laten horen en zien!!!

Zoals jullie wel zullen zien op de foto’s gaat het uitstekend met ons. Eigenlijk al op de aller eerste dag. Met wat “start” problemen (“spoelwormen” voor Dexter en een “natte neus” voor mij, Desi) gaat het nu weer helemaal super. Zelfs met de diarree waar Dexter veelvuldig voor onderzocht en behandeld is bij jullie, is al velen malen minder. We vermaken ons goed. We houden ontzettend van lekker eten en daar willen we dus dan ook wel een moord voor doen. Voor iets minder halen we gewoon onze neus  op. We weten wel wat lekker is!! Dexter is dan ook al een behoorlijke vetzak aan het worden en heeft ook de bijnaam: Dexter vreetzak.

Ook al zal je het niet verwachten, maar ik (Desi) ben als kleinste in huis ben duidelijk de baas. Zelfs Maaike, de hond luistert naar me. Echter als Dexter en ik een beetje te ruig spelen wat dan meer op vechten gaat lijken, springt ze ertussen en laat duidelijk blijken dat ruzie hier in huis niet getolereerd wordt. Zoals jullie wel op de foto zullen zien vind ik het heerlijk om bij Maaike op het kussen te liggen en Dexter vindt Maaike zo lief dat ze haar voordurend “kopjes” geeft. Alleen vindt die schijterd van een hond dit nog een beetje eng. Haha, zo’n hond hebben we nog nooit gezien. Honden horen toch achter ons aan te gaan???

Af en toe bijt Dexter me best wel hard, maar ik loop daar niet voor weg. Ik ga dan gewoon op mijn kont voor hem zitten en kijk hem heeeeeeel vals aan. Daar ben ik namelijk een ster in!! Dexter wordt dan bang en wil dan weghollen. Een juiste moment om hem dan van achteren te grazen te nemen. Tja, hij moet natuurlijk wel weten wie de baas in huis is.

Ook hebben we kennis gemaakt met het balkon. Dit is af en toe nog een beetje eng. De volgels die ver boven ons vliegen proberen we wel te pakken, maar het is ons nog niet gelukt om zo hoog te springen. We vinden het wel heerlijk om buiten in de zon op de bank te zitten en maar kijken wat er voorbij komt. Alleen bij harde geluiden zijn we weer snel binnen en dan kijken we gewoon naar buiten achter het glas waar het heerlijk warm en veilig is.

Ik vind het heerlijk om op schoot te liggen en Dexter is dan zo jaloes en gaat gewoon bovenop mij liggen. Tja, aandacht vinden we heerlijk. Als Dexter de wc deur maar hoort….. staat hij er al. Wetend dat hij hier veel aandacht krijgt. Hahaha wat moeten die grote mensen anders doen op de de wc……uitstekend moment om hem een paar aaien over zijn bol te geven.

Nou ik hoop dat jullie het leuk vinden dat we van ons hebben laten horen en zien. De foto’s zijn niet helemaal optimaal, maar onze bazin belooft dat ze nog wat leuke foto’s opstuurt zodra ze weer een goede camera heeft.

Vele lieve pootjes en kopjes van ons voor jullie allemaal en alle dieren die nog bij jullie zijn,

Dexter en Desi (voorheen Otje en Vodje)

En natuurlijk veel liefs van onze bazin Mariska

 


Comments are closed.