Dierentehuis “De Kluif”

Al sinds 1947 worden er in De Kluif aan de Meppelerweg in Steenwijk met veel liefde zwerfhonden en -katten opgevangen van de gemeente Steenwijkerland en later ook van de gemeente Zwartewaterland. Ons doel is om deze dieren, die om wat voor reden dan ook geen (t)huis meer hebben, op een goede plek te herplaatsen. Herplaatsing van de honden en katten in ons asiel is in verreweg de meeste gevallen mogelijk!

Dierentehuis de Kluif is een stichting met een bestuur. Onze bestuursleden doen hun werk op vrijwillige basis.

Op deze site vindt u naast informatie over ons asiel ook informatie over ons pension en de mogelijkheid voor dagopvang van uw hond. Middels deze activiteiten kunnen wij deels de medische zorg, het voer en alle bijkomende zaken voor het opvangen van de asieldieren bekostigen.

Zaterdag 15 januari 2015 zijn we verhuisd naar een gloednieuw gebouw. Dit gebouw bevindt zich in Witte Paarden en voldoet aan alle eisen van de huidige tijd. Bij het ontwerp is het dierenwelzijn als uitgangspunt genomen. Het is er goed vertoeven voor de dieren! Meer informatie over de nieuwbouw en sponsormogelijkheden vindt u hier.

Ons IBAN nummer is NL85 RABO 0360232760.