Patty

Hallo lieve verzorgers!!

Ik dacht; ik stuur even een mailtje.Nou ja, mijn baasje typt natuurlijk, maar ik kijk wel even met haar mee! Mijn baasjes hebben mijn naam veranderd van Patty naar Jilz, en ik begin daar al een beetje naar te luisteren. Vorige week ben ik nog wel even op bezoek geweest bij dokter Jeroen. Ik was nog een beetje verkouden, dus ik heb nu weer een antibioticakuur. Deze slaat erg goed aan, want ik voel me al een stuk beter en klink niet meer zo benauwd vinden mijn baasjes.
Ik voel me hier erg op mijn gemak en was heel snel gewend, ook aan Hummer de hond. We knuffelen regelmatig met elkaar en heel soms probeer ik melk bij hem te drinken, maar dat is me nog niet gelukt. Hummer is een reutje ;-) Hij probeert soms wel een beetje de baas te spelen, maaree ik ben mans genoeg om daar wat aan te doen hoor! Oh ja, ik heb ook iets nieuws uitgevonden; badderen in de wc pot!! Mijn bazin moppert dan wel een beetje op me hoor, want ik schijn er nogal een zooite van te maken als ik dat doe! Nu doet ze steeds de deur goed dicht, heeeeeel erg jammer!!

Zo, nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte. Dan ga ik er nu weer snel vandoor om weer lekker door de kamer te racen, over het toetsenbord te lopen van vrouwtje, de hond te plagen door in zn staart te vangen en daarna weer lekker op schoot te kruipen bij mijn baasjes!!

Groetjes en een dikke poot van Jilzz!!


Comments are closed.