Pien en Whoopie

Hallo allemaal!
 
Mijn vriend en ik hebben zaterdag  18 september 2 kittens opgehaald bij jullie asiel, toen nog genaamd Pien en Whoopie. Wij hebben ze de namen, Binkie en Lizzie gegeven.
 
Eenmaal aangekomen bij hun nieuwe thuis in Meppel, ging Binkie meteen op ontdekkingsreis, maar Lizzie vond het allemaal nogal eng en kroop meteen onder de bank, om er na een uurtje onder vandaan te komen en ook maar even ons huis te bekijken.

De eerste paar dagen moesten ze echt nog wennen aan hun nieuwe huisje.. Binkie vond alles meteen prima, maar Lizzie heeft eerst een paar dagen “de kat uit te boom gekeken!’

Nu zijn we ruim een week verder en zijn ze echt al ontzettend veranderd. Vooral Lizzie is helemaal gewend, toen ze hier net was, was ze heel angstig en bang, maar nu is het een echte knuffel en speelt ze ook leuk met Binkie. Lizzie had ook een tegenslag te verwerken, haar oogje was ontstoken en we zijn nog steeds bezig met haar oogje zalfen, wat ze zonder tegenstribbelen toelaat. Haar oogje is alweer bijna genezen!
 
We zijn echt helemaal verliefd op allebei, en moeten ook vaak lachen om de rare capriolen die ze uithalen!
 
Ook kunnen ze goed met elkaar overweg, ze liggen vaak lief naast elkaar te slapen.

Comments are closed.