Sellie

Hallo,
Een paar weken geleden hebben wij een kitten bij jullie gehaald, Sellie. Een cypers muisgrijze kitten met rood en wit. Ik wil jullie graag laten weten hoe het nu met haar gaat.
Sellie:
Sellie? Die naam vonden mijn baasjes niet zo mooi, dus vanaf nu heet ik Micha. Hier hoor ik naar te luisteren, maar dat vind ik soms nog erg moeilijk. Toen ik net bij mijn baasjes heb ik kennis gemaakt met nog twee katten. Simba en Jamie. Ik ben er inmiddels achter dat Jamie niet zo lief is. Tijdens het spelen vergis ik me nog wel eens en val ik Jamie aan, dan krijg ik een mep. Maar denk maar niet dat ik me op mijn kop laat zitten hoor door die oude dame! Ik blaas wel van me af. Dan doe ik alsof ik heel gevaarlijk ben en doe ik mijn oren plat in mijn nek. Simba is mijn nieuwe speelmaatje. Simba is wel een beetje lui. Maar dan speel ik gewoon net zo lang met zijn staart tot hij wel wil spelen. Meestal werkt het! Achter vliegjes aan rennen vind ik ook erg leuk. Alleen gaan de vliegen altijd bovenin het raam zitten, erg frustrerend. Mauwen helpt helaas niet en springen naar de vlieg toe ook niet. Als ik dan neer kom hoor ik een harde knal en dan gaat die vervelende stofzuiger aan omdat er een bloempot uit de vensterbank is gevallen…
Ik leer trouwens veel van Simba, zo heeft hij me al geleerd hoe ik de lekkere dingen krijg van mijn baasjes. Hij heeft me ook geleerd hoe ik mezelf moet wassen, hij doet het zelfs voor me als ik lief voor hem ben geweest!
Ik kan dus zeggen dat ik erg blij ben met mijn nieuwe baasjes en dat ze mij een tweede kans hebben gegeven. Ik hoop (en mijn baasjes ook) dat ik nog heel wat jaartjes mee mag! Ik ben trouwens nog maar een baby, deze maand word ik alweer 3 maanden!
Liefs van Micha (Sellie)
Groeten,
Kim

 


Comments are closed.