Vrijwilligers bij de Kluif

De Kluif is voor een groot deel afhankelijk van de vrijwilligers die hun tijd, energie en liefde beschikbaar stellen om de dieren te verzorgen en ze een gelukkige tijd bij ons in het asiel te bezorgen. Het asiel kan niet zonder zijn vrijwilligers!

Als vrijwilliger help je mee met het verzorgen en aandacht geven van de dieren, het schoonmaken van de verblijven, het wassen en kammen van de dieren, het wandelen met de honden en alle andere werkzaamheden in en om het asiel.

De vrijwilligers werken ‘s ochtends van 8.30 uur tot 12.00 uur.  Er wordt van je verwacht dat je minimaal 1 ochtend in de week beschikbaar bent. Je wordt ingedeeld op het rooster zodat we weten wanneer we op je kunnen rekenen.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om vrijwilligerswerk bij ons te doen. Er wordt geen reiskostenvergoeding verstrekt.

Heb je een hart voor dieren, een goede werkethos en kun je goed werken in een team? Neem dan contact  met ons op via dekluif@planet.nl

Comments

One Comment on "Vrijwilligers bij de Kluif"

  1. Pieter Bulsink zegt:

    Op 9 januari heb ik een ochtend vrijwilligerswerk gedaan bij jullie, dit vond ik zo fijn, en voelde dat ik hier op mijn plek ben en heel graag hier vaker van betekenis wil zijn. Graag meld ik mij aan als vrijwilliger en zal graag 1 dagdeel in de week willen starten. Op dit moment is vervoer nog een probleem, auto heb ik niet, omdat ik slecht ter been ben is lopen/fietsen nu niet mogelijk. Misschien is hier een oplossing voor. Mijn dierenliefde staat voorop en daar wil ik ook graag mijn steentje aan bij dragen.


Comments are now closed.