Pension

Voor zowel honden als katten bieden wij (vakantie)opvang wanneer een eigenaar om wat voor reden dan ook even niet voor het dier kan zorgen. Ook langdurige opvang is mogelijk bij bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.


Het kattenpension bestaat uit 2 ruimtes, een losloopkamer en een ruimte met kennels waarin de katten verblijven. Als u een sociale kat heeft die goed met andere katten overweg kan kandeze in de losloopkamer. Deze losloopruimte heeft ook een buitenren. De kennels zijn bedoeld voor katten die bijvoorbeeld minder sociaal zijn of eigen voer mee krijgen.

Het is mogelijk om eigen voer en medicatie mee te geven. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Wij kunnen helaas geen katten aannemen die geïnjecteerd moeten worden.


Het hondenpension bestaat uit 40 ruime kennels met plafondverwarming. Een hond zit alleen in een kennel tenzij er 2 honden uit hetzelfde gezin komen die in dezelfde kennel mogen. Iedere hond heeft een mand met deken in de kennel. De honden kunnen een aantal keer per dag direct vanuit hun kennel naar het speelveld. Hoe lang en vaak dit is hangt af van de drukte en het weer.

Het is mogelijk om eigen voer en medicatie mee te geven. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Het meegeven van eigen spullen (speelgoed, deken) is op eigen risico. Wij kunnen helaas geen honden aannemen die geïnjecteerd moeten worden.

Het brengen van de dieren kan in de middag van 15.30 tot 17.30 uur en het ophalen in de ochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

 

Dagopvang

.Naast het bieden van pensionopvang tijdens vakanties, bieden wij ook dagopvang aan voor hondenbezitters die overdag werken. Voordat u naar uw werk gaat kunt u uw hond bij ons brengen en na werktijd kunt u hem, moe en voldaan, weer bij ons ophalen. Het brengen kan ‘s ochtends tussen 8.30 uur en 9.30 uur. Het ophalen ‘s middags tussen 15.30 uur en 18.00 uur.