Aniday (voorheen kennelcare)

Sinds 1 januari 2023 gebruiken wij een nieuw systeem voor onze pensionopvang, Aniday (voorheen kennelcare). Hiermee kunt u zelf reserveringen maken, uw gegevens en die van uw dieren bekijken en aanpassen. En (aan)betalen via IDeal. Dit systeem zal ons werk uit handen nemen waardoor wij nog meer tijd hebben voor onze asiel- en pensiondieren.

 
 

Reserveringen maken

Als u bent ingelogd kunt u uw bestaande boekingen inzien (indien van toepassing), ook die u telefonisch hebt gemaakt. Ook kunt u uw dieren bekijken, toevoegen en aanpassingen doen in hun gegevens. Via de groene knop 'boeking toevoegen' kunt u een reservering aanmaken in ons systeem. U kunt voor zowel dagopvang als overnachtingen reserveringen aanmaken voor 1 of meerdere dieren.

Let op: als niet alle verplichte gegevens van een dier zijn ingevuld kan het zijn dat u zelf geen boeking kunt aanmaken. Als het aanmaken van een boeking niet lukt, wilt u dan controleren of de gegevens van uw dier(en) volledig zijn ingevuld? Als u het hebt aangevuld kunt u het nogmaals proberen.

Na het versturen van de reservering zal deze eerst door ons goedgekeurd moeten worden voordat deze definitief is. Ons streven is om dit binnen 48 uur na aanvraag te beoordelen. Van de bevestiging (of afwijzing) ontvangt u apart bericht. Als de reservering is bevestigd kunt u de (aan)betaling via IDeal doen. Hoe dit werkt is terug te vinden op de betreffende factuur.
Ook een wijziging in het verblijf kunt u zelf indienen. De wijziging zal ook apart moeten worden beoordeeld door ons.

Let op: het brengen van de dieren kan in de middag van 15.30 tot 17.30 uur en het ophalen in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Bij het maken van de reservering kunt u daarom ook alleen maar voor deze tijden kiezen. Voorheen konden dieren ook worden gebracht in de ochtend of worden opgehaald in de middag. Om de drukte zoveel mogelijk te kunnen spreiden en om de verblijven zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, hebben wij er voor gekozen om de breng- en ophaaltijden te wijzigen.

Mocht u vragen hebben hierover, stuurt u dan een mail naar dekluif@planet.nl , dan helpen wij u verder.